Information om kommande onsdagskvällar

Vi har nu träffat representanter från Brandskyddet, Bostaden och Kommunen. Vi diskuterade om hur brandsäkerhet fungerar här i lokalen. Bl.a hur bord och stolar ska stå på bra sätt så man inte snubblar på dom när man springer ut. Liksom vart vi ska träffas efteråt ute nånstans, så man kan räkna in alla. Hur vi gör när det börjar brinna, vart trycker vi på knapp och ringa osv.Det ska bli en informationskväll den 16 jan med praktisk övning.  

Föreningen har prel.ordnat några information/debattkvällar under början av våren. Alla börjar klockan 18:30:

  • 16 januari: Brandsäkerhet i lokalen
  • 30 januari: Hörselrehabilitering, kom med o ge er synpunkter på vad som kan förbättras. Det kommer politiker dit. 
  • 23 februari: Årsmötet!
  • 27 februari: Dövas Regionförbund? Vad händer det när 4 landsting slås ihop?