Status VDSFK

Vad händer i VDSFK nu? Styrelsen bestämde i våras att man skulle lägga tävlingsverksamheten på hyllan och istället ordna olika slags aktiviteter, träffar, fiskeutflykter till exempelvis vatten med inplanterade fiskar. Samt även försöka genomföra Norgeresan. Tyvärr har det inte hänt så mycket efter styrelsemötet. Det underlättar om hjälpsamma medlemmar kommer med arbetskraft. Kontakta mig eller någon annan i styrelsen för att ordna aktiviteter! Vi måste se till att använda pengarna i vår kassa på ett sätt så att ni medlemmar får något i utbyte!

Det finns en annorlunda fiskefilm som heter Laxfiske i Yemen. Det är en film som passar en bred publik och inte bara fiskare! Kanske skulle vi ordna en filmkväll med denna filmen?

 

Läs mer om filmen på SvD hemsida länk: http://www.svd.se/kultur/film/hallstromsk-feelgood-om-fiskflytt_6977275.svd

/Thomas