KAFFE VÄRD LISTA FÖR VÅREN 2012

KAFFE VÄRD LISTA FÖR VÅREN 2012 Om ni inte kan den datum som vi föreslagit,Kontakta den ni vill byta med själv.Sen är det bra om ni kan meddela till nästa värdpar vad som fattas i kylen. så de hinner handla o förberedda.Nyckeln får ni komma överens med nästa värdpar hur ni kan överlämna. Med detta önskar vi er trevliga cafekvällar. STYRELSEN 18 JAN STYRELSEN 25 JAN Ulf o Åsa Almqvist 1 FEB Lars-Gunnar o Ann-Charlotte Lundström 8 FEB Urban Andersson-Junichi Hashiguchi 15 FEB Jan Berggren-Inger Ekeståhl 22 FEB Erik o Maggan Johansson 29 FEB Stefan Jonsson-Maria Österberg 7 MARS Sigmund o Gullvei Ness 14 MARS Arnt o Irene Naturstad 21 MARS Ingvar Johansson -Per Edvalsson 28 MARS Pia Jonssaon-Karin Johansson 4 APRIL Evelina Lindberg – Emil Ekberg 11 APRIL STÄNGT PGA PÅSK 18 APRIL Sandra Denken-Helen Lindberg 25 APRIL Thomas o Maria Liljebro 2 MAJ Frida Naturstad-Linda Engman 9 MAJ Elisabeth o Jörgen Lundström 16 MAJ STÄNGT PGA NATIONSADAGEN 23 MAJ Tony Fredriksson-Th Norman 30 MAJ Mikael Lindberg-Sune Holm 6 JUNI STÄNGT PGA KRISTINHIMMELSFÖDSDAG 13 JUNI Arne Ånqvist- Maj-britt Vallinder 20 JUNI STYRELSEN (SISTA DAG INFÖR SOMMARUPPEHÅLLET)