Ume-nappet 5:e april

Detta var den 2:a pimpeltävling jag var med på denna vinter. Något mer pimplande har det inte kunnat bli i år för mig! Verkligt synd tycker jag eftersom jag har så roligt då.

Nå hur gick det för mig på nydalasjön? Det gick inte alls bra! Isen var ännu värre än Strömbäck, mera vatten på isen! Det var ganska lustigt att se att nästan alla pimplade nära badstranden. Bara kanske 20-40 stycken hade vågat gå längre ut. Och jag vågade också. Det började bra. Fick en abborre i början i ett hål men tyckte att det var så lugnt att jag styrde kosan till andra sidan sjön och där var det ännu sämre. Jag borrade mig runt och hittade ingen fisk. Vände tillbaka mot samma ställe som i början och då började det nappa igen – men då gick också slutsignalen och jag fick väga in en ynka abborre på 88gram. Men kul hade jag! Efter tävlingen upptäckte jag att det hade runnit in vatten i min pimpelskrylla. Ja blött var det!

Hoppas det blir mer pimplande nästa år!

Resultatet för umenappet finns på Blåknutens hemsida, klicka här!