Picnic fiske i Överboda

Ronny från Överboda Fiskeförening tillsammans med Umeå Fritid ger både barn och vuxna i Umeå Dövas Förening möjligheten att åka ut och fiska regnbåge i en fin sjö tisdagen den 23:e juni 2009 klockan 18:00!
 
Det går att låna utrustning gratis.
 
Det blir korvgrillning och fika.
 
Det är ingen tävling! Bara för skojs skull!
 
Anmäl er till mig!
 
Vägbeskrivning från Umeå via E12:an:
Kör förbi Beijers, K-rauta, och sväng in vid Brännland (Leos lekland). Kör bron över Ume-älven, ta höger i Sörfors och fortsätt på samma väg ca 5 km till Överboda. Där finns korsning med ICA affär som vi kan träffas kl 17:45.
 
Vägbeskrivning från Umeå via Röbäck:
Kör förbi Skravelsjö. Ta höger efter djäkneböle. Kör förbi Bjännsjö, följ vägen tills den tar slut ca 7 km, sedan sväng vänster och kör mot Överboda ca 2 km. Där finns korsning med ICA affär som vi kan träffas kl 17:45.
 
/Thomas