Mögel i lokalen!

Hej
Nu har vi fått problem i dövlokalen, man har upptäckt mögel i väggen inne i stora rummet. Ni vet bakom den gröna stora hyllan, det är denna väggen. Sen har vaktmästaren varit dit och kollat i fredags, upptäckt att det var mer mögel. Det blir en stor bit att åtgärdas. Vi vet inte hur läget ser ut framöver. Men Cafe onsdagar kommer att vara öppet som vanlig. Det är inte så stark lukt tack vare fläkten som bör sättas på varje gång. Det finns luftkondi. med fläkt inne i stora rummet.
Det kan gå bra att vara där, men om ni har allergi och är känslig mot det bör inte komma. Kan förvärras av det. Det är upp till er själv om ni ändå vill komma och umgås. Var beredda på att det kan bli rörigt i rummet.
Vi i styrelsen har bestämt att flytta lucian till annan lokal. Liksom föreläsningen om 3G mobil med tolk, framflyttas till efter nyår eller tills lokalen är färdig renoverad.
Vi återkommer så fort vi får nya information om problemet.
 
Vi kommer att skicka den här till alla medlemmar.
Frågor? kontakta gärna oss i styrelsen.